Menu

.      

Lembitu ja Tartu tänava parkimiskorra eirajatega ollakse veel kannatlikud

  • Kirjutas Heleri Lakur

Võru kesklinna tänavatel Lembitu ja Tartu tänava ääres ei kasuta enamik parkijaid parkimiskella ja ignoreerivad parkimiskorda reguleerivaid märke. Üleeile luges toimetus kahel tänavalõigul 20 sõiduautot, kellest neljal oli kasutusel parkimiskell, ülejäänutel see puudus. Foto: AIGAR NAGEL

Möödunud aasta aprillist kehtima hakanud ajalise piiranguga tähistatud parkimiskord Võru kesklinnas Tartu tänaval keskväljakuga piirneval lõigul, Lembitu 2 hoone ees ja Koidula tänaval keskväljakuga piirneval alal ja Jüri tänava lõigus on majarentnike ja külastajate seas jätkuvalt pahameelt tekitanud.

Maja rentnikud ja haldaja pole rahul

Kui uue parkimiskorra järgi saab Lembitu 2 maja ümbruses parkida tööpäevadel kella 8–18 tähistatult kuni kaks tundi, siis eelmisel nädalal toimetuse tehtud ringkäigul selgus, et 20 parkivast autost kasutas parkimiskella vaid neli sõidukijuhti.

Kas Võru linnavalitsus on parkimiskorra eirajate suhtes liiga leebe või peaks linn parkimiskorra rikkujaid karmimalt karistama? Lembitu tänav 2 ja 2a hoone omaniku Argo Mõttuse sõnul on praegune olukord muret tekitav.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD