Menu

.      

Rõuge valla elutööpreemia pälvinud Linda Kender on üllatunud

  • Kirjutas Heleri Lakur

Rõuge valla 2019. aasta elutööpreemia pälvis hinnatud pedagoog Linda Kender, keda tunnustuseks esitajad kirjeldavad kui inimest, kelle isikuomadused toetavad igati tema häid töötulemusi, häid suhteid õpilaste ja kolleegidega ning kogukonna liikmetega. Foto: AIGAR NAGEL

Möödunud laupäeval anti Rõuge rahvamajas Eesti Vabariigi 102. aastapäeva kontsertaktusel üle Rõuge valla 2019. aasta tunnustused. Valla elutööpreemia pälvis hinnatud pedagoog ja kolleeg Linda Kender, kes on matemaatikaõpetajana töötanud 61 aastat, olles jaganud teadmisi ja oskusi Varstu piirkonna mitmele põlvkonnale.

Õiglane ja sihikindel õpetaja

Veel nädalapäevad tagasi Krabi koolis viimaseid tunde andnud matemaatikaõpetaja on ühtviisi rõõmus, aga ka nördinud. Valla üle antud tunnustuse üle on ta teatud mõttes õnnelik, kuid lisab, et ainult positiivset selles näha on raske. „Laste suhtes on käitutud väga valesti, sest Krabi koolis on õppinud keerulise taustaga lapsed,” tõdeb Kender ning on mures nende õpilaste saatuse pärast, kes nüüd õppeaasta kestel koolita jäid.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD