Menu

.      

OLULISELT TÄIENDATUD! Lõuna-Eesti erihooldusteenuste keskuses ründas üks töötaja teist, algatatud on kriminaalmenetlus

  • Kirjutas Heleri Lakur

Lõuna-Eesti haigla ruumides, kus asuvad ühtlasi MTÜ Lõuna-Eesti Erihooldusteenuste Keskus tegevusruumid, puhkes töötajate vahel tüli, mis lõppes kriminaalmenetlusega. FOTO: Aigar Nagel

Võrumaa Teataja palub vabandust 7. augusti hommikul avaldatud Võrumaa Teataja väljaannetes – paberlehes, digiportaalides ja sotsiaalmeediapostituses – avaldatud loos „Võru linna hoolekandeasutuses ründas üks töötaja teist, algatatud on kriminaalmenetlus” ilmunud foto pärast.

Ekslikult avaldas toimetus artikli juures foto valest hoonest, mis asub Võru linnas Kraavi tänaval. Artiklis kirjeldatud asjaolud ja sündmused leidsid aset Lõuna-Eesti haigla ruumides ja läheduses.

Palume vabandust erihooldusteenuste keskuse uute peremajade kollektiivilt Kraavi tänaval. See hoone ja töötajad ei ole juhtumiga seotud.

Lõuna-Eesti haigla ruumides, kus asuvad ühtlasi MTÜ Lõuna-Eesti Erihooldusteenuste Keskus tegevusruumid, puhkes töötajate vahel tüli, mis lõppes kriminaalmenetlusega. 

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD