Menu

.      

Rõugekad said uue tenniseväljaku jagu sportlikumaks

  • Kirjutas Heleri Lakur

FOTOD: Aigar Nagel

13. augusti õhtul avasid Rõuge kohalikud tenniseentusiastid kauaoodatud välitenniseväljaku avalöögiga, mille nimel nähti vaeva ligi viis aastat. Väljak pidi ehitustööde järgi valmima  augustiks, kuid tennisemängijate rõõmuks juhtus see oodatust kaks kuud varem.

FOTOD: Aigar Nagel

Rõuge tenniseväljaku eestvedajad ja toetajad üheskoos. SA Rõuge Jäähall juhatuse liige Antti Roose (vasakult), Rõuge vallavanem Rein Loik, OÜ MPI Kivipaigaldus juhatuse liige Indrek Papp, Ööbikuoru villa peremees ja Rõuge tenniseentusiast Alar Hõim, MTÜ Võrumaa Partnerluskogu tegevjuht Kerli Kanger ja projektijuht Ülle Urbanik, Eesti Tennise Liidu peasekretär Allar Hint, SA Rõuge Jäähall juhatuse liige Karel Saarna ja ehitusjärelevalvet teinud Urmas Raag. Foto: AIGAR NAGEL

Rõuge esimese avaliku välitenniseväljaku avamisel sõnas Rõuge vallavanem Rein Loik, et 2015. aastal, kui tenniseväljaku idee lauale pandi, oli tema üks neist, kes julges suurelt unistada. „Unistuse täielikuks tõekssaamisest on natuke veel puudu. Loodan, et näeme siin kunagi kahte tenniseväljakut.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD