Menu

.      

Päästeamet tunnustas aumärgiga 112 inimest, nende hulgas tublid Võrumaa inimesed

  • Kirjutas Kadi Annom

Sven Lätt (vasakult), Mart Mandel ja Mihkel Liping. Neid kolme tublit Võru päästekomando päästjat tunnustati teisipäeval elupäästjamedaliga. Foto: INTERNET

President Kersti Kaljulaid, siseminister Mart Helme ja päästeameti peadirektor Kuno Tammearu tunnustasid teisipäeval, 22. septembril Pärnus päästeteenistuse aumärgiga 112 elupäästjat või päästevaldkonna arendajat, kes on silma paistnud hoolivuse, missioonitunde ja vaprusega inimeste elu ja vara päästmisel või kel on märkimisväärseid teeneid päästevaldkonna arendamisel.

Elupäästja medali sai 70 inimest, nende seas peale päästjate, kiirabitöötajate ja politseinike ning teiste päästevaldkonna töötajate ka 15 eraisikut.

Võru päästekomandost tunnustati kolme päästjat elupäästjamedaliga. Kõrge tunnustuse said Mart Mandel, Mihkel Liping ja Sven Lätt Võru politsei- ja piirivalveameti ning päästeameti ühishoones puhkenud tulekahjul kiire, operatiivse ning õige tegutsemise eest.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD