Menu

.      

Boasuled ja säravad tuled – Showstep otsib lavalaudadele uusi tantsijaid

  • Kirjutas Sten Sang

Showstepi tantsutreeneri Janeli Sikaste (esireas vasakult kolmas) kinnitusel on trupi kostüümiladu niiväga kirev ja võimas, et aina lisanduvate rõivakomplektide juures on keeruline kogu kollektsiooni hulka kokku loetleda. Foto: AIGAR NAGEL

Võru tantsutrupp Showstep otsib oma 20-liikmelisse naiskonda uusi tantsijaid. Kuus aastat pidulikel sündmustel tantsimise ilu näidanud trupi juhi Janeli Sikaste sõnul on tavaliselt laval kuus kuni kaheksa tantsijat. Kostüümidega seotud humoorika näitena toob ta esile veebist tellitud punased püksid, mille eriti minimaalne suurus välistas igasuguse tantsimise.

Kuhu küll kõik suled jäid

Janeli Sikaste sõnul on olnud ka selliseid meelelahutusüritusi, kust võetakse osa kahe trupiliikmega. Uhkemaid esinemisi on tehtud ka 16 tantsijaga, keskmiseks on jäänud kuue- kuni kaheksaliikmelise trupiga peopaika sõitmine. „Tantsijate arv sõltub ka sellest, mida klient soovib. Kui soovitakse lihtsalt eraldi tantse, mitte esinemisprogramme, on väga hea käia nelja-viiekesi. Muidugi – mida rohkem on tantsijaid, seda põnevam on publikul.”

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD