Menu

.      

Politseiuudised (13.-17. veebr)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Osa Võru politseile laekunud teadetest ja väljakutsetest perioodil 13.-17. veebruar

13.veebruari hommikul sai politsei teate, et Sõmerpalu vallas taluhoovilt on varastatud sõiduauto Opel Vectra, mille uksed olid lukustamata ja võtmed autos. Politsei pidas sõiduki kinni Põltsamaa kandis, kus ilmnes, et neljapealine noorteseltskond oli masina omavoliliselt kasutada võtnud. Täpsemad asjaolud selgitatakse menetluse käigus.

13.veebruari ennelõunal sai politsei teate, et Sõmerpalu vallas on öö vältel ühe maja välisukse klaas katki löödud. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

13.veebruaril kella 13 paiku teatati politseile Jüri tänaval magavast joobes mehest. Kella 14.15 paiku sai politsei  teate järgmisest tänaval magavast joobes mehest, seekord Mäe tänavalt. Tunni möödudes teatati, et Meremäe külas bussipeatuses lamab joobes mees. Kaks meestest viidi kainenema, kolmas toimetati koju välja puhkama.

13.veebruaril kella 15 paiku sai politsei teate, et Võru vallas korteris lõi alkoholi tarvitanud mees oma täisealisele lapselapsele käega vastu nägu. Politsei viis agressiivse ja joobes mehe esialgu kainenema.

13.veebruaril kella 9.30 paiku pidas politsei Tartu tänaval kontrollimiseks kinni autojuhi, kes oli alkoholi tarvitanud. Mees kõrvaldati juhtimiselt.

14.veebruari öösel kella 2.45 ajal sai politsei teate, et Mõniste vallas talumajas toimub kaklus. Politsei selgitas, et joobes mees oli lükanud oma elukaaslase põrandale pikali. Naine esmaabi ei vajanud. Politsei viis vägivallatsenud mehe esialgu kainenema.

14.veebruaril kella 7.55 paiku toimetati kainenema politseimaja ees lebanud joobes mees. Kella 14.30 ajal vajas kainenemisele viimist aga pangakontori eest avastatud joobes mees. Tund hiljem teatati pikali lebavast mehest Liiva tänaval – politsei viis temagi kainenema. Kella 17.40 ajal sai politsei teate Jüri tänaval pingil magavast joobes mehest, kes ei reageerinud turvatöötaja palvele lahkuda. Politsei viis ta kainenema. Kella 19.20 paiku andis kiirabi politseile Tartu tänaval üle joobes naise, kes viidi niisamuti kainenema.

14.veebruaril sai politsei teate, et Antslas Kähri tänaval on sisse murtud autosse. Kas midagi sõidukist varastati, on selgitamisel.

14.veebruaril kella 13.30 ajal teatati politseile vargusest Räpina maanteel asuvast kauplusest. Selgitamisel ilmnes, et mees näppas kaks saiakest ja krõpse. Patrull pidas kirjeldatud isiku Võru vallas kinni.

14.veebruari õhtul sai politsei teate, et Vana-Vastseliina külas pole koju saabunud 13-aastane tüdruk. Tüdruk leiti üles ja anti üle vanematele.

14.veebruaril kella 23 paiku sai politsei teate, et Urvaste vallas talumaja õuelt on ärandatud Ford Mondeo. Sõiduk peeti kinni Võrumaal, selle roolis oli perepoeg, kelle osas autoomanikust isal hilisemaid pretensioone ei olnud.

15.veebruaril kella 2.15 paiku öösel pidas politsei Vastseliina alevikus kontroolimiseks kinni sõiduauto, mille roolist avastati joobes mees. Isik kõrvaldati juhtimiselt ja tema suhtes alustati väärteomenetlust.

15.veebruari öösel kella 3.40 ajal sai politsei teate rahu rikkumisest Lille tänava korterist. Patrull selgitas, et muusika oli nõnda vali, et kostus tänavale. Korteriomanikuga vesteldi ja külalised saadeti laiali, edasised asjaolud selgitatakse menetluse käigus.

15.veebruaril kella 14.20 ajal avastas piirivalve Koidula piiripunkti lähistel maanteel lebava joobes mehe. Politseiautos muutus mees agressiivseks ja solvas ebatsensuursete väljendite ja käitumisega ametnikke. Mees paigutati kainenema ja tema suhtes alustati väärteomenetlust.

15.veebruaril kella 23.20 ajal sai politsei teate, et Kirumpää külas lamab teel tumedates riietes joobes mees. Politsei viis mehe kainenema. Viie minuti möödudes teatas kiirabi politseile haiglas korda rikkuvast ja meedikute tööd segavast joobes mehest, kes viidi niisamuti kainenema.

16.veebruaril kella 1.30 ajal toimetas politsei kainenema mehe, kes magas politseimaja ees, kiskus maja uksi-aknaid-väravat. Kainestuskambris olles lõhkus mees ära lakke kinnitatud ventilatsioonikanduri. Mehe suhtes alustati väärteomenetlust.

16.veebruaril kella 13.15 ajal tagurdas Seati juht Kooli tänaval parklas otsa BMW-le. Kuna juhid ei saanud süüdlase osas esiti kokkuleppele, aitas neid juhtumi lahendamisel politsei. Edasi pöörduvad autojuhid juba kindlustusse.

16.veebruaril kella 17.20 ajal pidas turvatöötaja Kooli tänaval kaupluses kinni naise, kes varastas poest alkoholi. Kaup tagastati poele ja naisele määrati karistuseks rahatrahv.

 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD