Menu

.      

Politseiuudised (12. märts)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Pilt on illustratiivne FOTO: VTOsa Võru politseile laekunud teadetest ja väljakutsetest möödunud ööpäeval:

12. märtsi hommikul sai politsei teate, et Parksepa alevikus parklas varastati ühelt BMW-lt kaks esituld väärtusega umbes 50 eurot. Täpsemaid asjaolusid uurib politsei.

12. märtsil kella 11 paiku sai politsei teate, et Võrus Kreutzwaldi tänaval pöörasid tülli endised elukaaslased, kel tekkis konflikt lapse hoidmisõiguse jagamise üle.

Politseile laekus teade, et mullu septembris müüs üks võrukas internetis kaks LED-pirni väärtuses 103 eurot, kuid pole seni kauba eest raha saanud. Politsei ühendus teise osapoolega, kes selgitas, et unustas arve tasumise ning teeb seda esimesel võimalusel. Esialgu juhtunu osas menetluse alustamist vajalikuks ei peetud ning ostjale antakse võimalus arve tasumiseks.

12. märtsil kella 17.50 paiku sai politsei teate, et Kreutzwaldi tänaval sõitis kamp poisikesi ratastoolidega ringi ning jätsid need siis ühe maja krundile vedelema. Politsei selgitas, et poisid olid ühe ratastooli võtnud Karja tänavalt (vana haiglahoone) heki alt, teise päritolu on selgitamisel. Ühel poistest mõõtis politsei alkoholi tarvitamise tunnused. Korrakaitsjad teavitasid juhtunust lapsevanemat, kes tuli poisile jaoskonda järele. Ratastoolid toimetas politsei esiti jaoskonda hoiule.

12.märtsil kella 19.25 ajal sai politsei teate, et Koreli tänaval on juhtunud avarii, mille osapooled ei saa süüdlase osas kokkuleppele. Politsei selgitas, et Mitsubishit juhtinud naine ei veendunud manöövrit tehes selle ohutuses ning keeras ette temast mööduda püüdnud Fordile. Ülejäänud täpsemad asjaolud on selgitamisel.

12.märtsil kella 20.30 paiku sai politsei teate, et Katariina allee kandis on liikvel suuremat kasvu hundikoer, kes võib olla agressiivne ja möödujatele ohtlik. Politsei selgitas, et koeraomanikku ei olnud parasjagu kodus, kuid sulges koera tema koduaeda, et loom tänavale hulkuma enam ei pääseks.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD