Menu

.      

Politseiuudised (19. märts)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Pilt on illustratiivne FOTO: VTOsa Võru politsei ööpäevasündmustest:

19.märtsil kella 13.15 ajal peeti Räpina maanteel kaupluses kinni mees, kes varastas poest pudeli viina. Kaup tagastati poele rikkumata kujul ja mees anti üle politseile.

19.märtsil kella 14 paiku juhtus Jüri tänaval kaupluse parklas kergem liiklusõnnetus, kus kaks autot tagurdasid üheaegselt ja põrkasid kokku. Keegi viga ei saanud ja osapooled pöörduvad kindlustusse.

19.märtsil kella 16 ajal teatati, et Vabriku tänaval majahoovis on pikali maas joobes mees. Politsei viis ta kainenema.

19.märtsil kella 16.30 ajal juhtus liiklusõnnetus Lasva vallas Võru-Räpina tee 13,8.kilomeetril, kus Audi, mida juhtis Ülar, sõitis teelt välja kraavi ja vastu teetruupi. Kiirabi viis mehe traumapunkti, kust ta lubati kodusele ravile. Täpsemaid asjaolusid, sealhulgas autojuhi kainust, selgitab politsei.

19.märtsil kella 17.40 ajal sai politsei vihje, et Lasva vallas tarvitavad alaealised ühes autos alkoholi. Politsei kontrollis noori, kõik nad olid kained. Ka teisi rikkumisi ei tuvastatud.

19.märtsil kella 23.40 paiku laekus teade, et Luha tänaval korteris tekkis riid ema ja poja vahel, mille käigus lõi ema käega pojale näo piirkonda. Politsei sekkudes olid osapooled rahunenud ja üksteise suhtes pretensioone ei omanud.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD