Menu

.      

Politseiuudised (20.-23. märts)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Nädalavahetusel Võru politseile laekunud teateid ja väljakutseid:

20.märtsil kella 9.45 ajal peeti Võrus Jüri tänava kaupluses kinni naine, kes varastas ühe suitsupaki. Kaup tagastati poele ning naisele määrati kiirmenetluses karistuseks rahatrahv.

20.märtsil kella 10 ajal sai politsei teate, et Petseri tänaval majakoridoris laamenda võõras joobes mees. Politsei viis ta kainenema.

20.märtsil kella 12.15 ajal juhtunus Kooli tänaval kaupluse parklas avarii, kus veoki Scania juht manööverdas otsa möödasõidul olnud Mazdale. Politsei selgitas, et keegi viga ei saanud, juhid olid kained ja juhtimisõigusega. Autojuhid said süüdlase osas kokkuleppele ja pöörduvad kindlustusse.

20.märtsil kella 12.30 ajal peeti Räpina maanteel kaupluses kinni mees, kes varastas alkoholi. Kaup tagastati poele ja mehele määrati kiirmenetluses karistuseks rahatrahv.

20.märtsil kella 18.50 paiku sai politsei teate, et Võru vallas Palometsa külas talumajas on joobes ja agressiivne mees. Politsei viis ta kainenema.

20.märtsil kella 22.40 ajal sai politsei teate, et Võrumaal Koigu kandis on mees metsa eksinud. Mees viitas, et külm tal ei ole, sest seljas on soojad riided. Küll kurtis ta halba enesetunnet ning tunnistas, et on alkoholi pruukinud. Politsei leidis mehe kella 23.30 paiku üles, arstiabi ta ei vajanud ja mees juhatati tagasi koju.

21.märtsil kella 11.15 ajal teatati, et Võrus Kooli teel kaupluse parklas häirivad kaks tõmmut inimest möödujaid. Politsei kontrollis nende andmeid, kauplemist ei tuvastanud, vestles osapooltega ja saatis nad minema.

21.märtsil kella 14.40 ajal pidas politsei Võrus Tartu tänaval kontrollimiseks kinni BMW, mille roolis oli alkoholijoobes noormees. Mees kõrvaldati juhtimiselt.

21.märtsil kella 15.30 ajal juhtus Võrus Jüri tänaval liiklusõnnetus, kus põrkasid kokku Toyota ja Volkswagen Passat. Keegi viga ei saanud, juhid said süüdlase osas kokkuleppele ja asjaga tegeleb edasi kindlustus.

21.märtsil kella 17 ajal teatati, et Tallinna maanteel tankla parklas on BMW-l küljepeegel ära painutatud.

21.märtsi õhtul teatati, et Mõniste vallas pole koju naasnud 1985.aastal sündinud Roland. Mehel on tumedad pikad juuksed ja habe, ta on umbes 170cm pikk, kannab tavaliselt sinist värvi jopet. Samal päeval ilmnes, et meest olla nähtud Mõniste kandis hääletamas. Ka varasemalt on mees kodust lahkunud ja mõne aja pärast üles leitud või ise koju naasnud. Täna tema asukoha väljaselgitamine veel kestab.

22.märtsil kella 10.30 ajal teatati, et Mõniste vallas on kahe sõiduauto ukselinkide ja ühe korteri ukselingi alla lastud makroflexi. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

22.märtsil kella 11.35 ajal kontrollis politsei Varstu vallas Volkswagenit, mille roolis oli alkoholi tarvitanud mees. Politsei kõrvaldas ta juhtimiselt.

22.märtsil kella 14.10 ajal teatati, et Karja tänaval rünnati meest, kes nüüdseks olevat Tööstuse tänaval ühes korteris. Politsei selgitas, et antud aadressil sellist korterit ei ole. Korrakaitsjad kontrollisid neile teadaolevat helistaja kodukohta ning selgus, et mees oli raskes alkoholijoobes ja magas, telefon kaisus. Vigastusi tal ei olnud ning ühtlasi ei mäletanud mees häirekeskusesse helistamisest midagi.

22.märtsil kella 17.50 ajal kontrollis politsei Võrus Tartu tänaval Volkswagenit, mille roolis oli juhtimisõiguseta ja alkoholijoones mees. Politsei viis ta esialgu kainenema.

23.märtsil kella 6.30 ajal teatati, et Pikal tänaval on sisse murtud saekaatrisse ja varastatud tööriistu. Kahju on selgitamisel.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD