Menu

.      

Politseiuudised (23. märts)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: VTVõru politseile laekunud teateid ja väljakutseid:

23.märtsil kella 13.35 ajal teatati Männiku tänaval hotellis olevast joobes naisest, kes keeldub arvet tasumast, on agressiivne ega soovi hotellist lahkuda. Politsei viis naise esialgu kainenema.

23.märtsil kella 14.15 ajal peeti Jüri tänaval kaupluses kinni naine, kes varastas šokolaadi. Naine on ka varem poest kaupa varastanud. Temaga tegeleb Võru politsei.

23.märtsil laekus Võrumaalt mitmeid teateid maanteel tegutsevatest tõmmudest kaubapakkujatest, kes püüdsid mööduvaid sõidukeid peatada. Ühel juhul ostis inimene 150 euro eest kuldehteid, mis hilisemal kontrollimisel selgusid, ei olegi kullast. Politsei pidas kauplejad kinni, määras neile väärteomenetluses kaubandustegevuse seaduse alusel rahatrahvi, tagastas ostjale temalt välja petetud 150 eurot ning võttis müüjalt kulla pähe müüdud ehted ära.

23.märtsil kella 17.20 ajal teatati, et Võru vallas Raiste külas on sõiduk teelt välja kraavi sõitnud. Inimesed viga ei saanud ja kõrvalistele varalist kahju ei tekitatud. Edasi tegeleb juhtumiga kindlustus.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD