Menu

.      

Võru, Valga, Põlva sündmused (24.-25. märts)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: Lõuna prefektuurVõru politseile laekunud teateid ja väljakutseid:

24.märtsil kella 14.40 ajal teatati politseile, et Meremäe külas on kolmandat päeva kadunud eakam mees, kes telefonile ei vasta. Politsei selgitas, et mees oli tuttava juures, tema elu ohus ei olnud ja politsei abi ta ei vajanud.

24.märtsil kella 21.15 paiku teatati, et Võrus Tartu tänaval küsis üks tuttav teiselt telefoni ning selle saades jooksis minema. Selgus, et antud mees on ka varem samalt isikut telefoni näpanud. Kahju on 150 eurot. Politsei soovitas kahju saanud mehel esiti telefoninumber sulgeda ning kaineks saades tulla politseisse ütlusi andma.

Valga politseile laekunud teateid ja väljakutseid:

24.märtsil kella 11.40 ajal juhtus Otepää vallas Mäha külas liiklusõnnetus, kus Mazda juht ei lasknud vasakpöördel läbi otse sõitnud Škoda juhti. Masinate kokkupõrkes sai Mazdat juhtinud mees kergemaid vigastusi ja kiirabi andis talle kohapeal esmaabi. Politsei selgitas, et autojuhid olid kained ning et Mazdat juhtinud mees ei kasutanud turvavööd.

24.märtsi pärastlõunal teatati, et Otepää vallas Nüpli külas torkas üks mees oma tuttava sõidukil rehvi katki.

24.märtsil kella 15.15 paiku teatati, et Valgas Metsa tänaval kõnnib pikki sõiduteed väga joobes mees. Politsei leidis mehe Metsa ja Peetri tänavate ristmiku juurest ja viis ta ära koju.

24.märtsil sai häirekeskus kümneid ja kümneid kõnesid telefoninumbrilt, millel kõneles 6-aastane tüdruk vene keeles ebaselget juttu. Politsei selgitas helistaja asukoha ning võttis ühendust korteriomanikuga. Selgus, et pere oli lastele ostnud nende esimese mobiiltelefoni ning lapsed mängisid telefoniga teadmata, kuhu helistavad. Lapsevanemal soovitati lastele üle rääkida telefoni kasutamise põhitõed, hädaabinumbri otstarve ning tagada omalt poolt, et hädaabinumbrile helistataks siis, kui on päriselt kiirabi, politsei või päästjate abi tarvis.

24.märtsil kella 19.45 ajal sai politsei teate, et Karula vallas on tee ääres pikali maas joobes naine. Politsei selgitas, et naine ei jõudnud enam omal jalal edasi liikuda ja viis ta koju puhkama.

24.märtsil kella 22 paiku teatati kaklusest Valgas Pikal tänaval kortermaja ees. Politsei selgitas, et üks naaber oli kuulnud kõrvalkorterist lärmi ning läks naabreid korrale kutsuma. Seepeale ründas korteris olnud naine ukse taha tulnud meest ja kahjustas ühtlasi naabri korteriust. Politsei viis agressiivse ja alkoholi pruukinud 29-aastase naise esiti kainenema.

25.märtsil kella 00.40 paiku laekus teade liiklusõnnetusest Valgas Petseri tänaval. Politsei selgitas, et autoga oli sõidetud vastu maja keldriakent. Klaas oli purunenud ja metallist aknavõre deformeerunud. Sündmuskohal sõidukit ja selle juhti ei olnud. Politsei tabas arvatavalt kahju tekitanud Mitsubishi Valga linnas sõitmast. Masinal olid tehnilised kahjustused. Autoroolis olnud mees ja kõrvalistmel olnud alkoholi tarvitanud naine keldriakna vastu sõitmist ei tunnistanud. Roolis olnud mehel alkoholijoovet ei tuvastatud, temalt võeti aga proov narkojoobe tuvastamiseks. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

25.märtsi öösel kella 3 ajal sai politsei väljakutse Valgas Jakobi tänavale korterisse, kus joobes mees lõi naisele vastu nägu. Arstiabi ta ei vajanud, täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Põlva politseile laekunud teateid ja väljakutseid:

24.märtsi varahommikul teatati, et Põlvas Kesk tänaval on öö vältel ehitusvahuga sõidukit kahjustatud. Volkswagenil oli ehitusvahuga rikutud juhipoolne külg, kuna uksevahed olid vahtu täis lastud. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD