Menu

.      

FOTOD Pliidil kõrbev supp põhjustas palju segadust

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Võru päästekomando

Täna (15. jaanuar) pärastlõunal enne tööpäeva lõppu sai 112 väljakutse Võru linna Jüri tänav 80 maja juurde.

Võrumaa Teataja

Linna ühes pikimas majas oli kolmandal korrusel kõik kohad suitsu täis ja suits oli vallutanud juba terve trepikoja (püstaku). Päästjad ruttasid kohale nii tõrjeauto kui ka redeltõstukiga, sest tegu oli ikkagi korrusmajaga. Kohal oli ka kiirabi. Pilte tähelepanelikumalt vaadates näeb ühes kolmanda korruse korteris põlevat laevalgustit ja lahtisi aknaid.

 

Peagi oli põhjus selge - ühes kolmanda korruse korteris kõrbes pliidil supp. Kas unustamine on inimlik? Oleneb, mida unustatkse. Antud juhul oli supi pliidile unustamine ja kõrbemine väga lähedal tulekahjule.

 Võrumaa Teataja

Päästjad soovitasid minna korterist seest pilti tegema: „Tehke pilti, siis näete, mis seal korteris on. Kõik kohad on täis prahti, vanu ajalehti, riideid…,” kirjeldasid päästjad olukorda. Tulekahju vallapääsemine oli minutite küsimus. Kolmanda korruse peal oleva neljanda korruse korteri suitsuandur huilgas. 

Võru päästekomando

Korteri välisuks oli aga suletud, siis asuti neljanda korruse korterit uurima redeltõstukiga Bronto Skylift F42HDT abil. Päästjad kartsid, et äkki on korteris siiski mõni inimene. Õnneks lõppes kõik õnnelikult.

20 PÄEVA ENIMLOETUD