Menu

.      

Tõrvas tapeti naine rusika- ja jalahoopidega

  • Kirjutas BNS

Tõrvas tapeti augusti keskel naine rusika- ja jalahoopidega, politsei kahtlustab kuritöös varemgi inimese tapnud meest, kirjutab Lõuna-Eesti Postimees. 
 
Politsei sai 13. augusti öösel info, et Tõrva vallas asuvast korterist on surnuna leitud naine, kelle kehal on vägivalla tundemärgid.

Praegustel andmetel on põhjust arvata, et ühise alkoholitarbimise käigus lõi 56-aastane mees 51-aastast naist korduvalt rusikatega näkku ja jalaga kehasse. Nii põhjustas ta ohvrile kehavigastusi, mille tagajärjel naine suri, lausus Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Lisanna Männilaan.

«Kriminaalmenetluses, mis on alustatud raske tervisekahjustuse tekitamise alusel, selgitatakse välja kõik täpsemad asjaolud,» lisas ta.

Prokuratuuri taotlusel võttis Tartu maakohus 56-aastase mehe vahi alla. Teda on varemgi sarnase teo eest karistatud.

2002. aasta jaanuaris tapeti Võrumaal Mõnistes kirvelöögiga pähe 48-aastane Aivar. Politsei kahtlustas tapatöös Mõnistes elavat Urmast, kes samal päeval üritas laiba kõrvalt varastada telerit ning ründas üht vanainimest, kirjutas toona Võrumaa Teataja. Sama mees peeti kinni ka kahtlustatuna äsjases veretöös Tõrva vallas.

20 PÄEVA ENIMLOETUD