Menu

.      

Põlvas avatav Maksimarket ei jää Võru Maksimarketile suuruselt oluliselt alla

  • Kirjutas Heleri Lakur

Põlva Coop Maksimarket avatakse vähem kui kahe kuu pärast Põlva Ringtee ääres. Fotod: HELERI LAKUR

KAUBANDUS ❯ Põlva Coop Maksimarket avab suurima kaubavaliku ja müügipinnaga kaupluse Põlva linnas aadressil Ringtee 4 juba detsembri algul, sest ehitustöödega lõpetatakse plaanipäraselt ja hoone antakse Põlva Tarbijate Ühistule üle novembri eelviimasel nädalal.

Põlva suurim toidupood

Kauaoodatud Põlva Coop Maksimarketi ja kaubanduskeskuse ehitusega on jõutud lõpule, nüüd jääb oodata veel pidulikku avamist. Põlva Tarbijate Ühistu juhatuse esimehe Kristo Andersoni sõnul avatakse hoones, millel üldpindala 4200 ruutmeetrit, peale Coop Maksimarketi müügisaali ka apteek, lillepood, riidekauplus, restoran La Storia ning kondiitri- ja kulinaariatootmine. Põlva Maksimarket tuleb peaaegu sama suur, kui on Võru Maksimarket. Võru Tarbijate Ühistu (VTÜ) juhatuse liikme Taago Taaberi sõnul on Võru Maksimarketi hoone üldpindala 5800 ruutmeetrit, millest toidukaupluse müügisaal moodustab 2500 ruutmeetrit.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

PÕLVA UUDISED