Menu

.      

Põlvamaal kadunud Hans leiti mahuka otsingu järel elusa ja tervena

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Neljapäeval Põlvamaal Partsi külas kaduma läinud Hans õnnestus mahuka otsingu järel elusa ja tervena üles leida.

"Teate laekumisest tänase hommikuni viis politsei Põlvamaal läbi mahuka otsingu, mille käigus kontrollisime korduvalt üle mehe kodutalu ümbruse, käisime läbi kõik tema tavapärased trajektoorid, kontrollisime pereliikmete ja tuttavate aadresse ning vestlesime kohalike inimestega,," ütles Kagu jaoskonna vanemkomissar Raino Sau pressiteate vahendusel.

"Et otsingud piirkonnas meid palju edasi ei aidanud, kaasasime ala üle vaatama ka PPA kopteri. Kuigi ka kopteri meeskond Hansu eile (reede – BNS) hilisõhtul kuskil liikumas ei märganud, jätkasime maastikul mehe otsimist ja laekunud vihjete kontrollimist, kuniks täna hommikul teatas tähelepanelik inimene häirekeskusele, et Hansule sarnanev mees on Tartumaal Kastre vallas ühes bussipeatuses," selgitas Sau. "Vihjet kontrollima sõitnud politseipatrull tuvastas, et kodutalu õuelt Sasi bussipeatusesse jõudnud mees ongi Hans."

Pika öö ringi seigelnud mees oli pärast korraliku vahemaa läbimist üksjagu kurnatud, mistõttu anti ta üle meedikutele, kes ta tervisekontrolliks Tartu Ülikooli kliinikumi viisid.

PÕLVA UUDISED