Menu

.      

Võrumaa kutsehariduskeskuse õppurid tõid koju kolm kuldmedalit ja ühe hõbeda

  • Kirjutas Heleri Lakur

Ärikorralduse spetsialistiks õppivad noored neiud tõid Võrumaale esikoha. Ärinduse spetsialistid poseerimas koos teise ja kolmanda koha võitnud võistkonna liikmetega. Vasakult kolmas Katre Hussar, tema kõrval Elisbet Pihlap, Laura Sügis ja Kaisa Kängsep. Foto: NOOR MEISTER 2017

MEISTRID ❯ Mai alguses toimusid Eesti Näituste messikeskuses üle-eestilised kutsemeistrivõistlused 31 erialal. Kahepäevastel kutsemeistrivõistlustel osales ligi 400 kutseõppurit.

Noor Meister 2017

Kutsehariduse suursündmusel osalesid ka Võrumaa kutsehariduskeskuse 18 noort õppurit, kes panid proovile oma oskused üheksal alal: ärinduse spetsialist, mehhatroonik, mööblitisler, majutusteenindaja, puhastusteenindaja, IT-spetsialist, keevitaja, müüja ja müügikorraldaja.

Võrumaa kutsehariduskeskuse õpilased olid üliedukad ja tõid võistlustelt kaasa kolm esikohta ja väärika teise koha.

Mööblitisleri kutsealal saavutas esikoha Karl Heinsoo. Puittoodete tehnoloogiks õppiva Karl Heinsoo sõnul on võistlustel käimine talle alati meeldinud. „Pidin valmistama saarepuidust talalaekaga kapi, mille ükski detail ei olnud sirge,” kirjeldab Heinsoo ülesande keerulisust. Ta on kutsemeistrivõistlustel võitnud esikoha kolm aastat järjest.