Menu

.      

Oliver Lüütsepp: põhiline eesmärk on mängida head ja atraktiivset võrkpalli

  • Kirjutas Sander Punamäe

Oliver Lüütsep ootab Barruse võrkpallimeeskonnalt head kokkumängu, sära silmisse ja hullu tahtmist paremat võrkpalli mängida.

Võru Võrkpalliklubi Barrus peatreener Oliver Lüütsepp astub sel nädalavahetusel üle 12 aasta taas kodulinna värvides võistlustulle, kui traditsiooniline J. Gutmanni nimeline hooaega sissejuhatav turniir algab. Kui mängumehena jäi Lüütsepal medal kaela saamata, siis nüüd on eesmärk see viga parandada ja Võru meeskond esimest korda poodiumile tüürida. Kuid tegelikult on mehe eesmärgid veelgi kõrgemad - muuta mängupäevad tõelisteks pidupäevadeks, kuhu võrukad kokku tuleksid, et üheskoos Baltimaade tippudele vastu astuda.

Oliver, mäletan, et kui su ketsid Võru spordikeskuses lakke tõmmati ja sa mängijakarjäärile joone alla tõmbasid, siis meeskonnas olid sellised vinged mehed nagu Tamar Nassar, Ott Nauts, Madis Järveots, Mirko Hani, Ats Horn ja paljud teised, aga medal jäi võtmata.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.