Menu

.      

Teadlaste Öö töötoad Parksepa koolis

Teadlaste Öö loodusainete töötuba reedel Parksepa keskkoolis, klassi ees bioloogiaõpetaja Heidi Kukk. Foto: Võrumaa TeatajaTEADUSSÜNDMUS • Parksepa keskkool, mis tähistab paari nädala pärast 140. aastapäeva, oli terve möödunud nädala Teadlaste Öö festivali päralt: nädala algul teadusteatrite võistlus, neljapäeval laat ja reedel töötoad.

Töötubades tegutses reedel Psühhobuss, mis tõi psühholoogilised teaduskatsed inimeste igapäevaelule lähemale. Põhjala teetalu õpetas teed tegema ja pakkus teesid degusteerimiseks. Kehalise kasvatuse õpetaja Margus Koor rääkis mee saamisest, kasulikkusest ja meeliikidest.

Parksepa keskkooli bioloogiaõpetaja Heidi Kukk kõneles reedeses töötoas pärilikkusainest DNAst ning pisikust ja sööbikust. Õpetajat abistas Parksepa kooli õpilane Oliver Raudsepp, kes oli enne Tartus AHHAAs koolitusel käinud ja seal praktilised ülesanded läbinud.

Teadlaste Öö on üleeuroopaline teadust populariseeriv festival. Peale Parksepa kooli olid Teadlaste Öö toimumiskohad Võrumaal Haanja ja Meremäe kool.

{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD