Menu

.      

Aasta õpetaja tiitli pälvis Võrumaa kutseharidus- keskuse õpetaja Viktor Dremljuga

Viktor Dremljuga (pildil paremal) laupäeval Vanemuise kontserdisaali laval koos oma õpilase Kaido Jaanusega. Foto: REPRO TELEEKRAANILTPARIMAD PEDAGOOGID • Laupäeva õhtul Vanemuise kontserdimajas õpetajate päeva puhul toimunud galal pälvis aasta kutseõppeasutuse õpetaja tiitli Võrumaa kutsehariduskeskuse
mehhatroonika õppetooli kutseõpetaja Viktor Dremljuga.

Viktorile andis õpetajate oma auhinna – Joosepi – üle tema õpilane, automaatikasüsteemide insener Kaido Jaanus. „Mul on hea meel ja suur au anda auhind õpetajale, kelle range õpetamisstiil tekitas paljudele õpilastele kooliajal omajagu peavalu, kuid tänu sellele oleme praegu väga edukad oma töös, mis nõuab täpsust, oskusi ja kohusetunnet. Tänu temale on see kool, kus ta õpetab, palju väärtuslikum,” ütles Kaido Jaanus auhinda üle andes.

Õpetaja ütles auhinda vastu võttes, et tema jaoks oli üllatus Kaidot näha, ja edastas tänusõnad oma kolleegidele, lähedastele ja õpilastele. Viktor meenutas Kaido kunagisi sõnu, et ta ei lähe koolist mitte tööle, vaid oma hobiga tegelema, ja mis veel meeldivam – selle eest saab ka raha.

{fcomment}


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD