Menu

.      

Algas ettevõtlusnädal

Vaade tänavuse tublima väikeettevõtte OÜ Baltic Steelarc tootmishoonesse Antslas.      Foto: Võrumaa TeatajaTEGIJAD • Käesolev nädal on nii Võrumaal kui ka mujal Eestis pühendatud ettevõtlusele – tegemist on Võrumaal juba viiendat aastat korraldatava ettevõtlusnädalaga.

Võrumaa ettevõtlusnädalat veab koostöös oma partneritega SA Võrumaa Arenguagentuur (VAA). Agentuuri värske juht Taivo Tali ja ettevõtluskonsultant Ivi Martens ütlesid, et nädala tähtsündmus on kahtlemata reedel Võru Kandles toimuv ettevõtluskonverents, mille peaesineja on Tartu ülikooli rahvusvahelise ettevõtluse professor Urmas Varblane. Teadlane räägib uutest ideedest, tulevikuvõimalustest ning ettevõtjate ja teadlaste koostööst. Tuntud ettevõtja Kuldar Leis peab ettekande nutikatest lahendustest ja uute ideede leidmisest. Ettevõtluskonverentsi käigus toimub ühtlasi Võrumaa tänavuste edukamate ettevõtjate tunnustamine, päeva modereerib tuntud PR-mees Janek Mäggi.

Peale konverentsi on reede tähtis päev kogu Võrumaa ettevõtluse jaoks, sest pidulikult avatakse Väimelas asuv puidutöötlemise ja mööblitootmise kompetentsikeskus Tsenter. Täna on kompetentsikeskuses lahtiste uste päev.

{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD