Menu

.      

Võrus septembrist ostukäru kasutamine sama moodi nagu suurlinnades

Uuendusi selgitav plakat Võru Maxima parkla ostukärude hoidlas. Foto: KADI ANNOMUUENDUS • Tähelepanelikum ostleja on kindlasti märganud, et alates septembrikuust on Võru Maxima XX kaupluses ostukäru kasutamiseks vaja varasemast rohkem vaeva näha. Kaupluse ostukärudele on paigaldatud lukud, mida saab avada kaupluse infoletist väljastatud žetooniga, samuti sobib žetooni asemel 50sendine või eurone münt. Käru oma kohale tagasi viies saab raha või žetooni tagasi, et seda järgmisel korral uuesti kasutada.

OÜ Maxima Eesti kommunikatsioonijuhi Katja Ljubobratetsi sõnul on praeguseks ostukärude kasutamise uuendatud süsteem kõikides Maxima XX kauplustes ning senine tagasiside on olnud positiivne. Tema sõnul võeti taoline uuendus kasutusele peamiselt külastajate huvides. 

Nimelt on mitmeid näiteid, kus tühi ostukäru on pärast kasutamist kaupluse parklaalale jäetud ning see on tugeva tuule tõttu liikuma hakanud ja parklas olevaid autosid kahjustanud. Muudatuste võimalikult valutuks elluviimiseks teavitasid kauplusetöötajad esimesel kolmel päeval kõiki kliente ning jagasid võimalikult palju žetoone, mille abil on mugav ostukärusid kasutada. Samuti on ostukärude hoiukohtadesse paigutatud infoplakatid, mis selgitavad ostukärude kasutamistingimusi.

Kuna niisugune ostukärude kasutamine on Võru linnas esmakordne, siis uurisime Maxima külastajatelt, mida nad sellest arvavad ning kas või kuidas on ostukärude kasutamise süsteemi muutmine mõjutanud nende ostukäitumist.

{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD