Menu

.      

Vastu talve koduta jääda on ränk löök

Ülemisel pildil 19. septembri tulekahjus kannatada saanud elamu Rõuge vallas 6. novembril. Alumisel pildil 16. oktoobril põlenud Varstu valla elamu uuele vundamendile on esimesed seinaplokid juba pandud.  Pilt on tehtud  4. novembril.  Fotod: ANDREI JAVNAŠAN• Aidakem abivajajaid! •

ILMA KODUTA • Jääda vastu talve sõna otseses mõttes lageda taeva alla on katsumuste katsumus. Sel sügisel juhtus nii, et tuli võttis Võrumaal kodu Rõuge ja Varstu vallas.

Kaks kuud tagasi

Umbes kaks kuud tagasi, 19. septembril oli tuli lahti Rõuge ja Haanja valla piiril. Haanja ristteest umbes 2,5 kilomeetrit Rõuge poole enne Muna bussipeatust põles elumaja, mille ühes otsas ulatub maakivist vundament ligi kahe meetri kõrguseni. Maja all on muljet avaldav kelder. Praegu paistab maja juures kõik olevat nii nagu pärast tulekahju, mis jättis koduta ema nelja lapsega. Tuli sai esialgsetel andmetel alguse juurdeehitisest.

Rõuge valla arendusnõunik Jaanus Mark teatas: „Kõige kriitilisem aeg on praeguseks möödas. Pere on sisse seatud valla sotsiaalkorterisse Rõuges, mis on esmavajalikuga sisustatud. Vald on ostnud pliidi, külmiku, pesumasina, söögitarbed jne. Riideid, jalanõusid, voodeid ja muud mööblit on laekunud ka headelt inimestelt."

{fcomment}

20 PÄEVA ENIMLOETUD