Menu

.      

Võrumaa Osaluskohvikus oli arutuse all kuus teemat

Osaluskohvikus oli arutusel kuus  teemat.     Fotod: ERAKOGUNOORED OTSUSTAJAD • Aktiivsed Võrumaa noored kohtusid tähtsate otsustajatega, et arutada nii üle-eestiliste kui ka Võrumaa valupunktide üle. 5. novembril said Võrumaa Toidukeskuses kokku noored ja otsustajad, et arutada ühiskonna valupunktide üle. Kohtumine toimus koos kohvi ja suupistetega, sellest ka nimi Osaluskohvik.

Tänavusel Osaluskohvikul oli kuus teemat. Nendest esimeseks oli „Kui kardad vihast lõhki minna, ära sauna mine”, mida juhtis Võru noorpoliitik Anti Haugas. Vihakõne ja arvamust käsitleval teemal jõuti järeldusele, et netikommentaaride autorid peaksid olema teada, et nad vastutaks oma tegude eest. Samuti tuli välja asjaolu, et koolis räägitakse rohkem negatiivsetest kui positiivsetest asjadest, mistõttu maailm tundub kokkuvõttes negatiivsem.

Teiseks teemaks oli „Võta Maa(l) ette”, mille lauajuhiks oli ettevõtja ja kohaliku elu edendaja Viivika Nagel. Teema käsitles peamiselt ettevõtlust maapiirkonnas. Arutluse käigus tuli välja, et maal on inimestel palju lihtsam välja paista, tähelepanu saada ning edutunnet tunda kui linnas. 

{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD