Menu

.      

PILDIGALERII Reedel oli Kandles töömess

Foto: ANDREI JAVNAŠAN/FOTOSFERA

PILDIGALERII

TÖÖ • Eile hommikul kell kümme oli Kandles rahvarohke. Töömessil oli kohal 23 tööandjat, kellel oli pakkuda üle saja töökoha. Teemakohaseid ettekandeid sai kuulata nii teatri- kui ka teise korruse saalis.

Nopri talu peremees Tiit Niilo ütles näiteks ühele küsijale: „Tänasest on pakkuda asendusmüüja koht Võrus, kuid on ka muud tööd, ja valida saab ka elamiskohta.”

OÜ Nopri Mahlad tutvustas esiisade kombe kohaselt kääritatud kasemahla ja kasemahla õunaga. Kasemahlad peaksid kohe-kohe poodi jõudma.

Võru Tarbijate Ühistu andis teada, et töökohti on Maksimarketi köögis, Vastseliina Konsumis, tarvis on puhkuse ajaks asendajaid. Tallink pakkus mitmeid töökohti neile, kellele sobib olla kaks nädalat laevas ja siis kaks nädalat puhata. Wermo tootmisjuht Marko Sikk ütles, et neil on pakkuda kümmekond töökohta. Valgamaa kutseõppekeskuse õppekorralduse spetsialist Kärt Kuvvas- Meki sõnul on neil väga populaarne erivajadustega inimeste hooldajate õpe ja hooldajaõpe üldse. Lähiajal saab keskus täiusliku meditsiinilise õppevahendi Nukk, millel saab õppida näiteks juuksepesu, mõõta pulssi jne.

Living for Tomorrow juhataja Sirle Blumberg esines keskpäeval teise korruse saalis praktilist nõu andva ettekandega.

20 PÄEVA ENIMLOETUD