Menu

.      

Tasuta Võrumaa Teataja digilehe esimene kuu keskraamatukogu lugemissaalis

Eile hommikul keskraamatukogu lugemissaalis. Pildil Võrumaa Teataja veebilehe toimetaja Aigar Nagel (vasakult), raamatukoguhoidja Anne Kroman ja keskraamatukogu arendusjuht Merle Koik. 						                  Foto: ANDREI JAVNAŠAN/FOTOSFERATASUTA DIGILEHT • Eile hommikul käisme keskraamatukogus uurimas, kuidas on vastu võetud seal 11. veebruaril seadistatud Võrumaa Teataja digilehe lugemise võimalus. Keskraamatukogu arendusjuht Merle Koik andis teada, et esimese kuu aja jooksul käidi digilehte lugemas 64 korda.

„Meie hinnangul on see korralik number,” ütles Merle Koik eile.

„Digilehest on huvitatud eelkõige nooremad lugemissaali külastajad, kuid on ka eakamaid, kes digilehe vastu huvi tunnevad,” rääkis raamatukoguhoidja Anne Kroman.

„Eriti meeldiv oli ühe vanema härra digilehe lugemise üllatus, kes rõõmustas digilehe selguse üle ja sai seda lugeda lausa ilma prillideta,” rääkis Anne Kroman.

Võrumaa Teataja digilehelt saab lugeda ka Rõuge ja Antsla valla digilehte. Eile hommikul saatsime päringu linnapeale Anti Allasele, et Võru linn võimaldaks samuti linnalehte keskraamatukogus tasuta lugeda. Eile pärastlõunal kella kolme ajal polnud vastust veel tulnud.

Millal veebis lehte loetakse ja pilte vaadatakse?

Võrumaa Teataja digileht (digileht.vorumaateataja. ee) võidab järjest populaarsust, sest leht potsatab teie elektronpostkasti juba lehe ilmumispäevale eelneval õhtul kella 19–20 vahel. Veebiloendur näitab, et digilehe lugejaid ongi kõige rohkem õhtuti kella 18–22 vahel. Teine lugemislaine on kella 8–15.

Võrumaa Teataja veebilehekülje (vorumaateataja. ee) külastatavus on kõrge peaaegu ööpäev läbi. Kõige vähem loetakse kodulehte öösel kella ühe ja viie vahel. Tippaeg on keskpäeval.

Võrumaa Teataja pildigaleriid (pildigalerii.vorumaateataja. ee) vaadatakse kõige rohkem õhtul kella üheksa-kümne paiku.{jcomments off}

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD