Menu

.      

Väimelas oli Võrumaa omavalitsuste liidu üldkoosolek

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Tänane üldkoosolek kompetentsikeskuse saalis. Tagaplaanil võtab sõna Urvaste volikogu esimees Kurmet Müürsepp. Paremal seisab Haanja vallavanem Juri Gotmans ja vasakul on omavalitsuste liidu juhatuse esimees Mailis Koger. FOTO: Võrumaa Teataja

OMAVALITSUSED > (18. märts) hommikul kell kümme algas Väimalas kompetentsikeskuses TSENTER Võrumaa omavalitsuste liidu üldkoosolek, kus kinnitati üksmeelselt 2015. aasta eelarve ja tegevuskava täitmine.

Võru linnapea Anti Allas rääkis linnavolikogu äsjasest otsusest moodustada suur Võrumaa omavalitsus, kus oleksid ka neli Põlva maakonna valda. „Meil oli laual koguni kuus erinevat varianti, millest valisime sellise, kus Võrumaaga liituksid ka Kanepi, Laheda, Veriora ja Orava vald. See ei ole mugavusvariant. See on tulevikku suunatud nägemus,” ütles linnapea Anti Allas.

Kõige enam arutelu tekitas üldhariduskoolide digitaristu kaasajastamiseks mõeldud raha jagamine, millesse aitas mõtteid lisada riigikogulane Kalvi Kõva. Kuulati ära maanteeameti info eakate mootorsõidukijuhtide täiendkoolitusest, mis peaks aset leidma sügisel.

Info, et koosolekule ei jõua riigikogulane Maire Aunaste kutsus esile spontaanse väikese aplausi!?

Järgmine üldkoosolek on 13. mail.

Ülkoosolekuga liitus lõpupoolel ka riigikogulane Kalvi Kõva.

20 PÄEVA ENIMLOETUD