Menu

.      

Roosisaare sillalt saadeti teele Markkuse sünnipäevasoovid

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: Facebook Markkus Ansberg kadunud

DROONIVIDEO Markkus Ansbergi kadumisest on möödunud peaaegu pool aastat.

7. aprillil oli tema sünnipäev. Kõik lähedased ja tuttavad kogunesid selleks puhuks Roosisaare silla juurde, et seda tähistada. Sel aastal omamoodi- täiesti teisiti.

Facebookis avaldatud tekst:

Kallis Markkus sai täna 18 aastaseks! Nagu tema kallis õeke ütles, ärge kurvastage täna on ju rõõmupäev, ükskord elus saadakse ju 18 ! Saatsime Markkusele teele ligikaudu 110 õhupalli parimate soovidega parimatelt sõpradelt ja lähedastelt. Markkus, need soovid läksid teele lootuses jõuda SINUNI!

FOTO: Facebook Markkus Ansberg kadunud

Markkus jäi kadunuks 2015. aasta 24. oktoobri öösel kella 00.30 paiku, kui ta väitis telefonitsi end olevat Räpina maanteel Säästumarketi kaupluse juures. Politsei tuvastas linna ja erinevate asutuste turvakaamera salvestustelt noormehe liikumise.

Seni viimane teadaolev kinnitus noormehe liikumisest on samal öösel kella 1.09 ajal, kui ta jäi L. Koidula tänaval maja nr 16a (Club Tartu) juures turvakaamera vaatevälja. Lisaks on tuvastatud noormehe liikumine sellele eelnenud ajal, kust midagi ebatavalist või muud selgust toovat tema kadumise tagamaade kohta ei nähtu. Turvakaamerate salvestustelt nähtub, et noormees on üksida, ta tundub segaduses olevat ning liigub just kui sihitult, ent kiirel sammul oma kodu lähistel paralleeltänavatel.

LISAINFO: Markkus Ansberg kadunud

Seotud lood


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD