Menu

.      

Vanavanemate päeval kogunes Kandlesse täissaal

Vanavanemate päevale kogunes pühapäeval Kandle kultuurimajas mitusada inimest. Esiplaanil (vasakult) Võru pensionäride päevakeskuse juhataja Astrid Hurt, Võru linnapea Anti Allas ja linnavolikogu esimees Toomas Paur.        Foto: TOMI SALUVEER

PEREÜRITUS • Pühapäeval kultuurikeskuses Võru Kannel toimunud vanavanemate päeval „Külla tuleb Punamütsike” avaldati vanavanematele austust laste ning lastelaste kasvatamise, jagatud hoole ja armastuse eest. Kandle saalis vabu istekohti ei olnud, kohale oli tulnud mitusada inimest.

Võru linnapea Anti Allase sõnul on tänases kiires maailmas vanematel järjest vähem aega lastega tegeleda ja neile täielikult pühenduda. „Vanavanemate roll lastest heade inimeste kasvatamisel on muutumas üha tähtsamaks,” lausus Allas.

Koos kontserdile, kalale, ujuma ja puutööd tegema Need lapsed on Allase sõnul väga õnnelikud, kelle vanavanematel on aega neid kontserdile viia, koos kalal käia, ujuma minna, koos raamatut lugeda või puutööd teha. Kõik, kes Kandles toimunud tänupäeval kohal olid, on tema sõnul ülitublid vanavanemad.

20 PÄEVA ENIMLOETUD