Menu

.      

Võru linn: Liivamägi ja Kõosaar Vabariigi Presidendi valimiskogusse

Võru linnavolikogu valis eile Võru linna esindajad Vabariigi Presidendi valimiskogusse. Salajase hääletuse tulemusel esindavad Võru linna  Ene Liivamägi (SDE) ja Kersti Kõosaar (RE).    Foto: ERAKOGU

VOLIKOGU • Võru linnavolikogu valis eile Võru linna esindajad Vabariigi Presidendi valimiskogusse. Salajase hääletuse tulemusel esindavad Võru linna Ene Liivamägi (SDE) ja Kersti Kõosaar (RE). Liivamägi toetab Eiki Nestorit, Kõosaar aga Siim Kallast.

„Ma ei salga, et kui meie erakonnast selline ettepanek tehti, olin meeldivalt üllatatud,” lausus Võru linnavolikogu liige Liivamägi. „Minu eelistus on Eiki Nestor, kes on sümpaatne, tasakaalukas ning jätnud tööka ja tõsise mulje. Oma pika poliitikutööga oleks Nestor selle välja teeninud.”

Oma teist võimalikku valikut Liivamägi veel välja ei ütle, praegu pole tema sõnul veel kõik võimalikud kandidaadid ka lõplikult teada.

Sotsiaaldemokraatlikusse Erakonda kuuluv Liivamägi on Võru Kreutzwaldi kooli õppejuht ja geograafiaõpetaja. Ta on olnud samas majas erinevates ametites tööl 30 aastat.

Võru reformikad Kallase taga

„Arutasime Võru Reformierakonna fraktsiooniga presidendikandidaatide teema läbi ja otsus kaldus ikkagi Siim Kallase poole,” lausus Võru linnavolikogu liige Kersti Kõosaar. Fraktsioon hindab tema sõnul Siim Kallase seniseid suuri kogemusi.

20 PÄEVA ENIMLOETUD