Menu

.      

Bussijaama parkla läheb asfaldi alla, automaatpesula plaanib laieneda

Eelmisel kevadel Vilja tänava alguses tegevust alustanud automaatpesula äri on läinud õitsele. Kahe euroga saab auto pestud ja loputatud. Firma plaanib tegevust laiendada, Võru linn soovib aga pesulaga koostöös lähinädalatel lahendada bussijaama parkimisprobleemid. Foto: ANDREI JAVNAŠAN

LINN KORDA • Võru linn allkirjastab lähinädalatel lepingu bussijaama parkimisplatsi kordategemiseks. Leping sõlmitakse firmaga Aqua Pesulad, kes on Vilja 1 asuva iseteeninduspesula ja sellega külgneva maa-ala omanik. Pesulafirma plaanib aga Võrus tegevust laiendada.

„Meie huvi on see, et pesula ümbrus oleks korras,” ütles OÜ Aqua Pesulad esindaja Meelis Virro, „Kui parkijatel on bussijaama juures paremad tingimused, saame meie loodetavasti ka iseteeniduspesulale kliente juurde.”

Leping sõlmitakse Virro sõnul lähinädalatel, linn on öelnud, et neil on valmisolek teha pesulaketi maale jääv parklaala seejärel kohe korda. „Esialgu on plaanis parklaala korda teha freesasfaldiga, tulevikus saab näha, millisel kujul võiks toimuda jäädava parkla rajamine.”


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD