Menu

.      

Antsla gümnaasium avas siseterviseraja

Antsla gümnaasiumi siseterviserada on mööda kooli koridore ja treppe kulgev paarisaja meetri pikkune märgistatud rada. Kõndimise või jooksmisega vahelduvad erinevad ülesanded ja mängud. 			              Foto: FOTOSFERA / ANDREI JAVNAŠAN

TERVISEDENDUS • Antsla gümnaasium avas eile siseterviseraja nimega „Hauka vunk”. Kooli direktori Katrin Martinfeldi sõnul on tegemist esimese sellelaadse kooli siseterviserajaga Võrumaal. Samas tähistati eile ka Antsla kooli sünnipäeva.

„Anname liikumisele vunki juurde, rada on meeleolukas ja ühtlasi kasulik,” lausus Martinfeld ja lisas, et õpilastel jätkus päeva jooksul huvi läbida rada ka pärast selle pidulikku avamist. „Samuti lubas vallavanem Merike Prätz, et ka vallavalitsuse töötajad tulevad järgmisel nädalal terviserada läbima.”

Antsla gümnaasiumi siseterviserada on mööda kooli koridore ja treppe kulgev paarisaja meetri pikkune märgistatud rada, kus saab vahetundide ajal kõndida ja spetsiaalsete sündmuste ajal ka joosta. See on esimene selline rada Võrumaal.

Antsla gümnaasium on praeguseks ühena kümnest koolist liitunud Tartu ülikooli pilootvõrgustiku projektiga „Liikuma kutsuv kool”, mis toetab võrgustikus osalevaid koole õpilaste liikumisaktiivsuse võimaluste loomisel koolipäeva jooksul.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD