Menu

.      

Võru Maavalitsuses vahetus maasekretär ning haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Võru Maavalitsuse maasekretär Eveli Kuklane FOTO:  Võru Maavalitsus

Alates 1. oktoobrist on Võru Maavalitsuse personalis toimunud muudatused, mille kohaselt asub sisekonkursi tulemusena haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja ametikohale senine maasekretär Heli Põhja. Maasekretäri ametikoha täidab senine arengu- ja planeeringuosakonna juhataja asetäitja regionaalarengu alal Eveli Kuklane.

Muudatuse tingis käimasolev riigireform ning sellest nähtuvad muutused maavalitsuse tegevuses reformi ettevalmistamise ja jõustumise ajal. „Ümberkorralduste eesmärk on olemasolevate inimestega saavutada parim tulemus maakonna jaoks,“ sõnas Võru maavanem Andres Kõiv.

Haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja ametikoht oli Võru Maavalitsuses täitmata alates suvest. Uus osakonna juhataja Heli Põhja on töötanud riigisektoris 23 aastat, millest maavalitsuses maasekretärina 10.

Uus maasekretär Eveli Kuklane asus Võru Maavalitsuses tööle möödunud aasta septembris, olles eelnevalt pikalt töötanud Riigikohtus kommunikatsiooniosakonna juhatajana. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli politoloogia ning õigusteaduse erialal.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD