Menu

.      

GALERII „Maksud sõidavad” 140 liikmelise kolonnina eesotsas Angela Rootsiga alustasid protestisõiduga Lätti

  • Kirjutas Heleri Lakur

GALERII „Maksud sõidavad” 140 liikmelise kolonnina eesotsas Angela Rootsiga alustasid protestisõiduga Lätti FOTO: Aigar Nagel

PILDIGALERII „Teid on siin nii palju täna,” alustas Angela Roots täna kella 11 ajal oma sõnavõtuga Kagukeskuse uues parklas.

GALERII „Maksud sõidavad” 140 liikmelise kolonnina eesotsas Angela Rootsiga alustasid protestisõiduga Lätti FOTO: Aigar Nagel

„Meie marsruut algab siit. Keerame bussijaama juurde, sealt ringi peale suunaga Sõmerpallu, Sangastest lähme Tsirguliina, Valga-Tartu maantee peal on meil liiklusreguleerijad, kes lasevad meid kolonnina läbi. Sealt suundume Valka ja Valgast lähme Mazsalaca linna. See on kuskil 60 kilomeetrit. Seal saame teie kõigiga uuesti kokku,” kirjeldas Roots tänast aktsioonimarsruuti.

„Mitte keegi ei sõida minust täna mööda,” oli tema viimane lause enne ärasõitu.

Foto: Heleri Lakur

Maksude vastu koonduti ühiseks perekonnaks – Jaanus, Aivar, Margo, Reelika ja Lembit tulid kokku Türilt ja Võrumaalt, et näidata Eesti valitusele oma vastuseisu tänasele maksupoliitikale. „Maksud on liiga kõrged. See ei ole normaalne mis toimub. Aga kui kõik inimesed jätavad maha joomise ja suitsetamise, mis maksud siis tulevad? Inimesed ei ela enam ära. Eestlased käivad Soome tööle, lätlased käivad Eestisse - üks käib ühte riiki, teine teise riiki tööle. Aga miks ei võiks olla nii et ma teen Eesti riigis tööd ja saan siiin elada ka?,” lisavad nad kordamööda.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD