Menu

.      

Lõuna-Eesti haigla sünnitusosakonnale anti üle uus kardiotokograaf

  • Kirjutas Kalev Vilgats

Lõuna-Eesti haigla sünnitus ja günekoloogiaosakonna töötajad ämmaemand Merle Sillaste (vasakult), hooldaja Kristi Mandel, abiõde/hooldaja Scarlett Veske, seadet tutvustanud OÜ Medivar müügijuht Roman Gorjunov, õendusjuht Angela Siidra ja ämmaemand Kaili Anton. Nende vahel on uus kardiotokograaf EDAN F15  AIR.  Foto: AIGAR NAGEL

Reedel tutvustati Lõuna-Eesti haigla sünnitus- ja günekoloogiaosakonna töötajatele uuemat kardiotokograafi (KTG) EDAN F15 AIR. Uue haiglaseadme valik oli günekoloogide üksmeelne otsus.

Miks just EDAN F15 AIR? Aparaat osutus valituks, kuna sellel on kaasas veekindel andur, mis võimaldab loodet jälgida sünnituse ajal ka vannis olles, omakorda sünnitaja võib olla sünnituse ajal aktiivne ega ole seotud sünnitusvoodi külge. Aparaadil on kaasas skalpelelektroodi funktsioon, mis võimaldab ja on abiks personalile loote paremal jälgimisel ja seisundi hindamisel.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD