Menu

.      

Menukas moeturg kolis Festivali majast Kagukeskuse aatriumisse

  • Kirjutas Kadi Annom

Kolmas moepidu toimus esimest korda Kagukeskuses. FOTO: Aigar Nagel

Möödunud aasta 14. mail peeti Võrus esimest korda legendaarset moepidu, kus said kokku hea muusika, meelelahutus ning kauplemine.

Kogunemispaigaks valiti Festivali maja, sest sealne miljöö oli sellise omapärase kogunemise tarvis täpselt see, mis tarvis. Saabujad pidasid industriaalse väljanäegemisega paika võrreldavaks Tartu Aparaaditehase või Tallinna Noblessneri kandiga. Ka üks moeturu korraldajatest, Eva Traagel kinnitas toona, et ei oskaks sellisele üritusele paremat kohta tahtagi. Moepidu on Festivali majas nüüdseks peetud juba kahel korral ning iga moepidu on kaasanud umbes poolsada kauplejat ja pool tuhat klienti. Seekord tõdesid aga korraldajad ja osalejad, et moepidu on võtnud suuremad mõõtmed, kui armas ning omapärane Festivali maja mahutada suudab. Seetõttu otsustati käesoleval kevadel moeturuga Võru Kagukeskusesse kolida.

Ethel Võikar osales laupäevasel moeturul kolmandat korda. Kaupleja oli rahul, et Kagukeskuses oli ruumi palju ning oma toodetega olid väljas peale garderoobikauba pakkujate ka lillede ja küünalde müüjad ning külastada sai isegi meigikunstnikku. Fotod: AIGAR NAGEL

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD