Menu

.      

Võrumaa pikamaajooksude sari alustab liikumisaastal uues kuues

  • Kirjutas Kadi Annom

Oktoobrikuu keskpaigas lõppes 38. Munamäe-Võru maastikujooksuga Võrumaa pikamaajooksude sarja 12. hooaeg.

Vahepeal on spordisõpru rõõmustanud võrdlemisi lumerohke talv, kuid ilmselt paljud on salamisi oodanud kevadpäikest ja aega, mil on taas võimalust ning põhjust tolm jooksutossudelt maha pühkida ja end stardijoonele sättida. Üheks tänuväärselt heaks võimaluseks aktiivne olla, end proovile panna või regulaarse kõndimise või jooksmisega alustada on traditsiooniline Võrumaa pikamaajooksude sari, mis tänavu alustab uue nimega: Võrumaa jooksu- ja kõnnisari.

Taas 12 etappi

Kuigi juba paljudele tuttavaks saanud jooksusari on igal aastal nii mõnusalt tuttav ja oma, on igal hooajal varuks ka midagi uut ja ainukordset, mis traditsioonilise ettevõtmise veelgi põnevamaks muudab ja omajagu vürtsi lisab, et ka iga-aastastel osalejatel igav ei hakkaks ega tüdimust peale tuleks. Kuigi üheks suurimaks liikumisaastal toimuva hooaja muudatuseks on nimemuutus, siis vähem tähtis pole ka see, et tänavune hooaeg tuleb mitmeaastase vahe järel taas 12etapiline, sest sarjaga liitub täiesti uus ja äärmiselt eksklusiivne jooks. Veel enam, sellest saab Ülemiste järve jooksu järel Eestis teine rahvaspordiüritus, mis toimub tsoonis, kuhu liikuma lubatakse ainult ürituse ajaks.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD