Menu

.      

Võru Linnavalitsuse istung 11. novembril

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: VT

Alaeelarvete muutmine
Lähtudes linnavalitsuse hallatavate asutuste juhtide poolt tehtud muudatusettepanekutest ning vajadusest teha kulueelarvetes ümberpaigutusi, muudeti Võru Linnavalitsuse 28. jaanuari 2015 korralduse "Võru linna 2015. aasta eelarve kulude alaeelarvete kehtestamine“ lisasid.

Ürituse kooskõlastamine ja väljaku sulgemine
Füüsilisest isikust ettevõtjale Aivo Luik anti nõusolek avaliku ürituse "Võru laat" korraldamiseks 21. novembril kella 9–15. Vabaduse väljak suletakse liikluseks kella 7–17.

Riigihanke korraldamine
Korraldatakse riigihange Võru Lasteaia Okasroosike kappvoodite tarnija leidmiseks.

Huvikoolide hoolekogude koosseisude kinnitamine
Kinnitati Võru linna huvikoolide hoolekogude koosseisud.
Võru Muusikakool: õppe- ja kasvatustegevusega seotud koolitöötajate esindaja Jaan Randvere, lastevanemate ja toetavate organisatsioonide esindajad Siret Rantala, Aigar Pindmaa ja Kersti Kattai ning õppurite esindaja Michelle Aurelia Jõgi.
Võru Kunstikool: õppe- ja kasvatustegevusega seotud koolitöötajate esindaja Tiina Suumann, lastevanemate ja toetavate organisatsioonide esindajad Ingrid Luik-Semevsky ja Marju Parv ning õppurite esindaja Karolin Eks.
Võru Spordikool: lastevanemate ja toetavate organisatsioonide esindajad Ahto Vink, Janno Koreinik, Eero Joonas ja Merike Kaver, õppe- ja kasvatustegevusega seotud koolitöötajate esindaja Asko Saarepuu ning õppurite esindaja Raimond Vink.

Määruse muutmine
Kinnitati "Võru Lasteaed Sõleke arengukava aastani 2020" muudetud tegevuskava.

Projekteerimistingimuste andmiseks avatud menetluse algatamine
Algatatakse avatud menetlus Pikk tänav 17b kinnistul asuva hoone laiendamiseks projekteerimistingimuste andmiseks.

Kasutusloa väljastamine
Väljastati kasutusluba alajaama püstitamisele asukohaga Raba tn 2.

Veebilehe uuendamine
Otsustati viia Võru linna veebileht üle kohaliku omavalitsuste teenusportaali (KOVTP). Võru Linnavalitsuse praegune veebileht kasutab sisuhaldusvahendit, mis on välja töötatud  kümme aastat tagasi, seda enam ei arendata ning see on ajale n-ö jalgu jäänud.

Üleviimine planeeritakse viia lõpule 2016. aasta I poolaastal. Üleminekuperioodi ajaks, kuni uue veebilehe info on aktuaalne ja täielik, jääb tööle vana linna kodulehekülg.

KOVTP teenust pakub AS Andmevara olles infotehnoloogia ettevõte, kelle aktsiate valdajaks on Siseministeerium. KOVTP teenusega on liitunud tänaseks 120 omavalitsust ja 15 maavalitsust. {fcomment}