Menu

.      

Võru Linnavalitsuse istung 17. veebruaril

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Võru  FOTO: Andrei Javnašan

Võru Linnavalitsuse istung 17. veebruaril

Riigihanke korraldamine
Korraldatakse riigihange umbes 725 tänavapuu hoolduseks ja kujunduslõikuseks.

Koolieelsete lasteasutuste töökorraldus 2016. aasta suvel
Ajavahemikuks 1. juuli kuni 31. juuli 2016 suletakse lasteaiad Sõleke, Päkapikk ja Punamütsike. Valvelasteaiana jääb tööle lasteaed Okasroosike.

Projektitaotluste esitamine
Otsustati osaleda sihtasutuse Keskkonnainvesteeringute Keskus poolt väljakuulutatud keskkonnaprogrammis projektitaotlusega "Võru linnakalmistule jäätmemajade rajamine".
Projekti eesmärgiks on kaasaegsete jäätmekäitluspõhimõtete rakendamine,  jäätmete liigitikogumise ja taaskasutuse infrastruktuuri arendamine. Projekti käigus rajatakse Võru linnakalmistule 12 jäätmemaja.

Otsustati osaleda sihtasutuse Keskkonnainvesteeringute Keskus poolt väljakuulutatud keskkonnaprogrammis projektitaotlusega "Võru korterelamute toetusfond - "Alternatiivsete liiklusvahendite kasutamise soodustamine"".
Võru Linnavalitsus soovib panustada keskkonnahoidu rattaliikluse osakaalu suurendamisega. Projekti  eesmärgiks  on  Võru linnas jalgratta kui alternatiivse liikumisvahendi  kasutamise soodustamine.

Otsustati osaleda juhtpartnerina sihtasutuse Keskkonnainvesteeringute Keskus poolt väljakuulutatud keskkonnaprogrammis ühisprojektitaotlusega "Võru linna ja valla harrastuskalapüüki toetava taristu rajamine ja kalandusalase teadlikkuse suurendamine".
Projekti eesmärk on keskkonnasäästlikku harrastuskalapüüki toetava taristu rajamine Kubija järvele ja Väimela Mäejärvele ning suurendada ja arendada noorte seas õiguskuuleka ja säästva kalanduse alast teadlikkust ning kalapüügi oskusi.

Otsustati osaleda sihtasutuse Keskkonnainvesteeringute Keskus poolt väljakuulutatud keskkonnaprogrammis projektitaotlusega "Kubija järve valgala koormuse uuring ja Kubija järve seisundi parandamiseks vajalikud tegevused".

Volituse andmine riigihangete korraldamiseks
Võru Vesi AS-ile väljastati hankija nimel volikiri riigihangete "Võru linnas F. R. Kreutzwaldi tänava Paju ja Luha tänavate vahelise lõigu projekteerimine ja ehitamine" ja "Võru linnas F. R. Kreutzwaldi tänava Paju ja Luha tänavate vahelise lõigu rekonstrueerimise omanikujärelevalve" korraldamiseks ning hankemenetlusega seotud toimingute teostamiseks tänavaala ehitusprojekti koostamise, sademevee projekti mahtu mittekuuluvas osas sõidutee kandevkonstruktsiooni, kõnnitee ja haljastuse ehitamise ning tänava ehituse omanikujärelevalve teenuse osutamise osas.

Aadressi ja sihtotstarbe määramine, erastatava maa suuruse kinnitamine ning nõustumine erastamisega
Nõustuti Kanepi tn 14a maa erastamisega Kanepi tn 14 kinnisasjaga liitmiseks. Määrati erastatava maa sihtotstarve, maa suurus ja aadress.

Ehituslubade väljastamine
Linnamajanduse osakond väljastab järgmised ehitusload:
lasteaia laiendamiseks ja ümberehitamiseks asukohaga Olevi tn 29;
lasteaia reovee kanalisatsioonitorustiku ehitamiseks asukohaga Olevi tänav T1;
lasteaia sademeveetorustiku ehitamiseks asukohaga Olevi tänav T1;
lasteaia veetorustiku ehitamiseks asukohaga Olevi tänav T1;
lasteaia parkla ehitamiseks asukohaga Olevi tänav T1;
üksikelamu-abihoone laiendamiseks ja ümberehitamiseks, asukohaga Räpina mnt 3.