Menu

.      

Mõniste valla juhid: me ei plaani kedagi lahti lasta

Mõniste valla uued juhid: vasakul vallavolikogu esimees Tõnu Lindeberg ja tema kõrval vallavanem Katrin Roop.  Foto: Võrumaa TeatajaVALLAVOLIKOGU ISTUNG • Mõniste vallavolikogu uus esimees Tõnu Lindeberg ja volikogu aseesimees Jaanus Hass lükkasid ümber levinud kuuldused ning kinnitasid, et valla uus juhtkond ei kavatse kedagi ametist lahti lasta.

„Kultuurimaja juhataja lahkumine on üles puhutud,” ütles Lindeberg. Ta lubas ise kultuurimaja juhiga rääkida ja ta maha rahustada.

Lindeberg ütles, et praegune Mõniste võimuliit koosneb kolmest osapoolest ja sellest ei piisa, kui üks soovib kellegi lahkumist. Kõik otsused tuleb kolme osapoole vahel läbi arutada. Lindeberg lisas, et Mõniste volikogus kaalukeeleks osutunud Keskerakonna esindaja Jaanus Hass läks eelmisel korral koostööle volikogus enamuse saavutanud IRLiga, ent pettus.

Nüüd volikogu aseesimeheks valitud Jaanus Hass kinnitas, et tõepoolest pidi ta eelmisel korral pettuma koostöös IRLiga. „Minu arvamusega ei arvestatud,” ütles Hass. Näiteks ei soovitud arvestada Hassi ettepanekutega toetuste osas, kuigi koostöölepe nägi ette ettepanekutega arvestamist. Hass ütles, et eelmine võimuliit püsis sisuliselt kaks kuud, siis jätkas ta volikogus üksikkandidaadina ja hääletas oma sisetunde järgi.

 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD