Valitsus vabastas 13 maavanemate ametist

Võru maavanem Andres Kõiv

Valitsus otsustas neljapäeval seoses haldusreformiga 13 maavanema ametist vabastamise alates järgmise aasta 1. jaanuarist.

Korralduse kohaselt vabastatakse ametist Harju, Ida-Viru, Jõgeva, Järva, Lääne, Lääne-Viru, Põlva, Pärnu, Rapla, Tartu, Valga, Viljandi ja Võru maavanemad. Saaremaal ja Hiiumaal pole juba praegu maavanemat enam ametis ning nende ülesandeid täidab kohusetäitja.

Uuest aastast lõpeb maavalitsuste tegevus ning seoses sellega ka maavanemate kui asutuste juhtide teenistussuhe.

Comments  
  -2
havi käsul kõik plussid miinusteks muutunud ja irl positiivseks kujundatud .... see on nii tuttav teema, iti poisile käsk kätte peaaegu nagu e valimised.
õnneks ei saa seda murjamit kuidagi puhtaks enam pesta, mis algselt on murjam.
  +3
Kes siis veel?
  +4
Kõiv on ainuke vennikene, kel on soovi elu käima saada. Ülejäänud vennikesed põrnitsevad tigedalt oma kulunud püksipõlvi. Valin Kõivu, ta on parim linnapea!
  -15
Ei jõudnudki 1000 töökohta teha ega riigiameteid Rmk Võrru tuua, aga juba on uued valimised ja luban uusi asju
  -18
"peale kõivu" : kuidas sa kavatsed kõivu linnapeaks valida , kõige enne peame me sinu ju volikokku valima , et sa saaksid siis linnapead valida, mis su nr on , peale kõivu, vaatan sa pole Eesti valimissüsteemiga kursis....pärast moodustuvad ju koalisatsioonid jne...need valivad linnapea MITME KANDIDAADI hulgast, mitte meie, rahvas !!
  +8
polegi kedagi valida seekord. Lihtsalt käsi ei tõuse. Tarot olekd ka valinud, ta on särav inimene. Aga Kõiv on linnapeaks isegi parem.
  -20
räägi teistele ka kuidas sa seda teha kavatsed.
valid Kõivu volikogusse?
aga, hea 2017-09-22 12:14, sellele ka mõtlesid, kes saab Kõivu asendusliikmeks?
krr
https://kov2017.valimised.ee/kandidaadid?county=87&parish=919&district=1
  +5
Valin kindlasti Kõivu, ta on linnapeaks kõige parem valik.
  -17
Saeveskid ootavad pikisilmi lauastaabeldajaid,kas see mees muidugi virnastamisega hakkama saab ja kellast kellani tool käima.
  -18
Härra Kõiv lubas minna tootvale tööle, hakkab maal talu pidama. esiisade kombel vilja ja loomi kasvatama, et ikka Võromaa au kõrgel hoida.
  -9
krr
Hästi ajastatud, Merzedes trükib oma kundedele pakse pildialbumeid, nüüd jõudis Kõiv ka kusagilt veel raha ära libistada ja jagab linna peal oma albumeid. Küll see võim on ikka nagu iminapp mille küljes peab rippuma.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD