Menu

.      

Tallinnas avaldatakse laupäeval meelt valeliku poliitika vastu

Foto: Internet

Erakondadeväline liikumine "Aitab valelikust poliitikast" korraldab laupäeval Tallinnas valeliku poliitika vastu suunatud protestirongkäigu, mis kulgeb Toompea lossi eest Tammsaare parki.

Protsessioon saab alguse kell 14 kogunemisega Toompea lossi esisel platsil, sealt võetakse suund mööda Komandandi teed üle Vabaduse väljaku Tammsaare parki, kus toimub kõnekoosolek, millel esinemiseks on teiste hulgas oma nõusoleku andnud Rein Raud ja Maarja Kangro, teatas liikumine BNS-ile.

"Tahame näidata võimukandjatele ja parteidele, et me ei talu valetamist ja ülekohut vaikides. Poliitika peab käima inimeste järgi, mitte inimesed poliitika järgi," seisab liikumise üleskutses. "Soovime, et meil oleks võimalus midagi ära teha parema ja väärikama, demokraatlikuma homse nimel."

"Aitab valelikust poliitikast" on tutvustanud end kui erakondadevälist liikumist, mille eesmärgiks on algatada ühiskonnas laiem poliitiliste hoiakute, suhtumise ja käitumise muutumine, seda nii rohujuuretasandil, riigistruktuurides kui ka poliitikute seas laiemalt.

Kolmapäeva õhtu seisuga oli end laupäevasele rongkäigule suhtlusvõrgustikus Facebook registreerinud juba üle 350 inimese, toetajaid oli liikumisel kolmapäeva õhtuks samas kogunenud üle 1500.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD