Menu

.      

Keskerakonna kandidaat Võru linnapea kohale on Anneli Ott

Foto: Võrumaa TeatajaVõrumaa keskerakondlased otsustasid esitada Võru linnapea ametikohale Anneli Oti kandidatuuri.

Ott märkis, et esmajoones vajab Võru senisest avatumat suhtumist linnakodanikesse. „Mul on väga tihedad isiklikud seosed Võru linnaga ning tunnen heameelt, et saan taaskord kandideerida Võru linnapea kohale. Meie linn vajab senisest rohkem arvestamist linnakodanike huvidega. Juba korra olen ju linnavalitsuse peaukse rahvale avanud," rääkis Ott.

Tema sõnul on Võrus tehtud asjalikke investeeringuid, aga selle tasakaalustamiseks peaks edaspidi rohkem keskenduma sotsiaalsele olukorrale. „Linna juhtimises peab kindlasti senisest enam rohkem tähelepanu pöörama noortele peredele ning eakatele, kel on keeruline hakkama saada. Meie erakonna soov on läbi mõelda võimalused nende linnapoolseks toetamiseks," ütles Ott.

„Olen täiesti nõus ka praeguse linnapeaga, kes ütleb, et Võru vajab hädasti juurde uusi töökohti. Leiame, et selleks on vaja keskenduda kahele valdkonnale – tootvale tööstusele ja turismile – mis loovad töökohti ning toovad majandusse raha juurde. Linnal on siin head võimalused ettevõtjate toetamiseks, näiteks abi taristute rajamisel või erinevate projektide kirjutamisel,“ märkis Ott veel Võru linna eesootavate väljakutsete kohta.

Anneli Ott on Keskerakonna Võrumaa piirkonna esimees ning töötab Võrumaa partnerluskogu tegevjuhina. Ott on töötanud ka Tallinna Nõmme linnaosavanema asetäitjana, Võru linnapeana ja Lasva valla abivallavanemana.

 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD