Menu

.      

Danpower avab Võrus saksakeelse kõnekeskuse

Pilt on illustratiivneDanpower Eesti AS avab esmaspäeval 18 klienditeenindajaga saksakeelse kõnekeskuse Võrus, tuleval aastal võtab keskus tööle veel seitse inimest.

Võrus pakutakse Saksamaa kommunaalettevõtetele IT-lahenduse abil klienditeenindust otseühendusega Saksamaale nii telefoni kui ka e-posti teel. Sealsed kliendid saavad informatsiooni hinna, toodete ning arvete kohta, teatas ettevõte.

Kõnekeskuse asukoha valikul mängis tähtsat rolli sünergiaefekt sealse Danpoweri ettevõttegrupile kuuluva soojatootmisettevõttega, märkis ettevõte.

Danpower Eesti kõnekeskuse esimeseks kliendiks on Stadtwerke Hannover AG, mis varustab Hannoveris ja selle ümbruses elanikke ja ettevõtteid elektri, gaasi, kaugkütte ning joogiveega.

Esmaspäeval alustavad kõnekeskuses tööd 18 väga hea saksa keele oskusega klienditeenindajat, seitse järgmist töötajat palgatakse 2014. aastal.

Danpower alustas Eestis tegevust möödunud aastal, varustades Võru linna soojusenergiaga. Soojatootmine põhineb ligikaudu 90 protsendi ulatuses biomassil. Ettevõte soovib oma tegevust lähiajal veelgi laiendada.

Danpower Eestis töötab 30 töötajat.

Saksa päritolu soojatootmise ja biomassienergia ettevõtte Danpower peakontor asub Potsdamis. Danpoweri ettevõttegrupi 2012. aasta käive oli ligikaudu 145 miljonit eurot ning ettevõttes töötab ligi 340 töötajat.

Danpower kuulub 84,9 protsendi ulatuses firmale Stadtwerke Hannover, mis on üks Saksamaa suurimaid kommunaalteenuseid pakkuvatest ettevõtetest, kus töötab 2600 töötajat ning mille käive on 2,7 miljardit eurot.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD