Menu

.      

Reformierakonna Võru linnapea kandidaat on Jüri Kaver

Jüri Kaver ja Ülo Tulik  FOTO: Võrumaa TeatajaReformierakonna Võru piirkond seadis erakonna kandidaadiks Võru linnapea kohale Jüri Kaveri.

Reformierakonna Võru PKO tunnustas Võru linnapea Jüri Kaveri (39) saavutusi ning soovib tema jätkamist linnapeana ka pärast eelseisvaid kohaliku omavalitsuse valimisi.

Kaver on ka praegu Võru linnapea. Volikogu valis Kaveri linnapeaks 2011. aastal pärast seda, kui eelmine linnapea Ülo Tulik siirdus riigikokku.

Kaveri sõnul on Reformerakonna valimislubadusteks luua Võru ettevõtetes juurde 150 uut töökohta, rajada tugev akadeemiline gümnaasiumi ja jätkata linnaruumi ning taristu parandamist.

Võrumaa keskerakondlased esitasid tänavu augustis Võru linnapea ametikohale Anneli Oti kandidatuuri

„Reformierakonna juhtimisel on Võrus aset leidnud linnaruumi väga kiire positiivne areng ja Jüri Kaveri panus selles on olnud märkimisväärselt suur,“ ütles Võru piirkonnaorganisatsiooni esimees Erki Saarman. „Põlise võrulasena tunneb Jüri suurepäraselt meie linna vajadusi ja oskab märgata võimalust detailis, millest mõni võõras kaarega mööda läheb.“

Jüri Kaveri sõnul kujunevad eelseisvad aastad Võru linnale pöördelisteks. „Reformierakond tahab jätkata Võru inimeste elukvaliteedi tõstmist,“ selgitas ta. „Selleks loome Võru ettevõtetes juurde 150 uut töökohta, rajame tugeva akadeemilise gümnaasiumi ja jätkame linnaruumi ning taristu parandamist.“

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD