Menu

.      

Võru linnavolikogu VI koosseis pidas lõpuistungi

Erki Saarman  FOTO: Võrumaa TeatajaVõru linnavolikogu VI koosseis kujunes volikogu esimees Erki Saarmani hinnangul edukamaks, kui neli aastat tagasi loodeti.

„Võru linnavolikogu lõpetav koosseis kogunes esimesele istungile 29. oktoobril 2009. Kui mäletate, siis sel ajal raputas maailma finantskriis, mis ei jätnud puudutamata ka Eestit, kaasa arvatud Võru linna,“ rääkis Saarman. „Praegu saab aga häbenemata öelda, et Võru linn on viimastest aastatest võtnud maksimumi.“

Saarman tõstis viimastel aastatel tehtud ja planeeritud töödest esile Võru koolimajade ajakohastamise, Katariina allee rekonstrueerimise, Petseri tänava pikenduse ehitamise ja Kreutzwaldi tänava rekonstrueerimise ja mitmed teised suuremad ja väiksemad investeeringud.

„Me oleme ehitanud, korraldanud elu Võru linnas paremaks ja loonud eeldused arengu jätkumiseks,“ lisas Saarman. „Mõistagi on arengu üheks oluliseks eelduseks suutlik ja arengule orienteeritud linnavalitsus eesotsas linnapeaga. Jüri Kaver on oma tööga väga hästi hakkama saanud.“

Võru linnavolikogu pidas nelja aasta jooksul kokku 57 istungit. Istungite ajaline kestvus kujunes kokku üle 116 tunni. Volikogu võttis vastu 90 määrust ja 247 otsust. Nelja aasta jooksul on volikogu liikmeks olnud 35 inimest, kellest 12 on olnud volikogus valimisperioodi algusest lõpuni.

Kõigist volikogu istungitest võttis osa Tõnu Anton. Kolmelt istungilt puudusid Roland Lust, Ilmar Sild ja Erki Saarman. Enam kui 90 protsendil volikogu istungitel osalesid ka Sairos Hõrak ja Marko Tiisler.

Volikogu komisjonidest pidas kõige rohkem koosolekuid majanduskomisjon (54 istungit), järgnesid rahanduskomisjon (46 istungit), kultuurikomisjon (45 istungit), revisjonikomisjon (41 istungit), hariduskomisjon ja sotsiaalkomisjon (mõlemad 33 istungit) ja keskkonnakomisjon (25 istungit).

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD