Menu

.      

Reedel elektrita olevatel tarbijatel vähendatakse võrgutasu

Kõigil tarbijatel, kel võrguettevõte pole reedel kella 13 seisuga voolu taastanud, vähendatakse kompensatsiooniks novembrikuu elektriarvel võrgutasusid.

Reedel kell 13 saabus tähtaeg, millal peab võrguettevõte erakorralise sündmuse ehk siis teisipäevase tormi tagajärjel tekkinud rikked kõrvaldama, teatas Elektrilevi pressiesindaja BNS-ile.

“Kõik kliendid, kellele me selleks ajaks voolu taastanud ei ole, saavad võrgutasu vähenduse novembrikuu arvel, mis väljastatakse detsembrikuus,” ütles Elektrilevi klienditeeninduse osakonna juhataja Taavo Randna.

Võrgutasusid vähendatakse majandus- ja kommunikatsiooniministri määruses toodud summades, mis jäävad vahemikku 7,99 kuni 23,97 eurot vastavalt sellele, kui kaua lubatud katkestuste kõrvaldamise aega ületati. Vähenduse määra näeb klient detsembris saadetava arve tagaküljel.

Reedel oli kella 13 ajal Elektrilevi tööpiirkonnas teadaolevalt vooluta kodusid veel ligikaudu 6900 majapidamist, kuid ettevõtte hinnangul see arv kindlasti kasvab, kuna osade madalpingerikete ulatus on veel selgitamisel ja nädalavahetusel võib osa kliente avastada veel suvekodudes toimunud rikkeid, millest võrguettevõte teadlik ei ole.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD