Menu

.      

Võrukael

Sinu saadetud konkursifoto võib olla ükskõik missugune - seal võib olla sinu hästi välja kukkunud piparkoogimaja, su väike päkapikuriietes vennake, kaunis jõuluküünal vms, peaasi et pilt oleks jõuluteemaline!

Jõuluaeg jõuab varsti kätte - esimene advent on sel aastal 1. detsembril - ja seepäräst kuulutab Võrumaa Teataja välja jõuluteemalise fotokonkursi! Saada meile foto, mis on tehtud sinust või su perekonnast eelmisel jõuluajal või varem, kirjuta juurde, kes on pildil ja mis seal tehakse, ning saada või too meile, sest meie arvates kõige vahvamate fotode saatjad saavad auhinnatud! Fotod avaldatakse lehes. 

Jõuluajal peavad kõik sõbralikud olema ja nii pole ka meil fotode saatjatele rohkem nõudeid, kui vaid see, et iga osaleja võib saata ainult ühe pildi. Kui aga peres tahab näiteks ema saata ühe pildi, vanaema teise, isa kolmanda, laps neljanda, siis ka see on lubatud - pildid lihtsalt peavad erinevad olema ning foto saatja nimi erinev. 

Fotosid saate saata e-posti teel aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või postiga aadressil Võrukael, pk 1, Oja 1, 65602, Võru. Võite foto ka ise kohale tuua, jättes selle Võrumaa Teataja kuulutuste vastuvõtu tuppa (Oja 1 esimene korrus). Fotosid võib toimetusse saata/tuua kuni 28. novembrini (kaasa arvatud). 
 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD