Menu

.      

Leht: enesetapu teinud vangi kahtlustati sõbranna tapmises

Võrumaa TeatajaTartu vanglas enesetapu sooritanud vangi oli naine, keda kahtlustati oma korterikaaslase tapmises ning väikese lapse mõrvakatses, kirjutab Postimees.

Ajalehe andmetel poos Tartu vanglas end üles 1980. aastal sündiunud Eleri, naist kahtlustati möödunud aasta 7. detsembril oma korterikaaslase Sigriti tapmises. Samuti esitati talle kahtlustus mõrvakatses.

Eleri viibis mõned päevad psühhiaatriahaiglas, kuid viidi siis üle Tartu vangla haiglasse.

Traagilised sündmused said alguse möödunud aasta 7. detsembril pärast südaööd, kui selgus, et Tartus Lääne tänaval oli süttinud Mazda sõiduauto ning  kustutustööde järel avastati sõiduki alt teibiga kinni seotud 30-aastase naise surnukeha.

Kontrollides üht Lääne tänava korrusmaja korterit, kus sõidukiomanik elas, kuulsid korteri ukse taha jõudnud politseinikud kuulsid valju nutmist, tundsid samas ukse vahelt tulevat suitsu ja bensiini lõhna. Ohu tõrjumiseks otsustati päästjate abiga koheselt korteriuks maha murda.  

Korterisse sisenenud politseinikud avastasid põlevast voodist leekides naise, kes hoidis süles poissi. Politsei tõi korterist välja kolmeaastase lapse ja tema 33-aastase ema Eleri, kelle meedikud haiglasse toimetasid.

Esialgsetel andmetel oli Eleri tapnud oma tuttava naise, kelle korteris ta elas, ning asetanud surnukeha hiljem põlema süüdatud Mazda alla.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD