Menu

.      

50eurose kinkekaardi võitja, digilehetellija Igor Raju: „Digileht on lugemiseks parim.”

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Igor Raju töötab bussijuhina, mis võib tunduda üksluisena, aga üleeile sõidutas ta lapsi maanteemuuseumisse jõulumaale, kus kees katel teega, mille juurde Igor pilditegemiseks kupatati. Pole see amet igav ühti. Foto: AIGAR NAGEL

 TELLIMISKAMPAANIA ❯ Hea lugeja, Võrumaa Teataja loosib oma tellijatele väärt auhindu. Et võita hinnalisi auhindu meie toetajatelt, ei ole vaja teha midagi muud, kui tellida Võrumaa Teataja paber- või digileht vähemalt pooleks aastaks või pikendada juba olemasolevat tellimust. Samuti osalevad loosimises kõik püsikorraldusega tellijad.

Seekord saame teile välja jagada järgmised toredad asjad: Võru Euronicsilt kümme triikrauda, Võru Seedrilt tugidool Mira, mille väärtuseks on 100 eurot, Kubija hotell ja loodusspaa poolt pakett „Saun terviseks” kaheleVõrumaa toidukeskuselt 50eurone kinkekaartkoguperekaupade pood Triin Shoppab paneb loosirattasse kinkekaardid koguväärtusega 45 eurot ja Kagukeskuse autopesula kinkekaardid koguväärtusega 50 eurotPeaauhinnaks on arvutipoe Condor välja pandud kohvimasin Delonghi, mille väärtus on 320 eurot.

Enne pühi oleks paslik välja loosida kinkekaart Võrumaa Toidukeskuselt, et üks meie tellijatest saaks sealt jõululauale kõik vajaliku soetada. Selle omanikuks saab Igor Raju, kes on töötanud bussijuhina juba 20 aastat. Ta veab iga päev lapsi kooli ja koju ning väljasõitudele.

Vaikse loomuga Igor Raju peab ennast koduseks inimeseks ja tellib meie digilehte. Kui paluda Igoril oma tööd varasemaga võrrelda, siis saab vastuseks, et ega midagi väga palju muutunud ole. „Lapsed on ikka lapsed, turvanõuded on nüüd karmimad. Turvavööd peavad olema ja bussis väga ringi rännata enam ei saa,” seletab Igor Raju. Kõige rohkem on bussi maha unustatud kindaid, aga ka näiteks koolikott, mille bussijuht pärast sõbralikult lapsele koju viis.

Kui ka Sina, hea lugeja, tahad võita uhkeid auhindu, siis telli Võrumaa Teataja paber- või digileht vähemalt pooleks aastaks või pikenda juba olemasolevat tellimust ja osaledki loosimises. Veel osalevad loosimises ka kõik püsikorraldusega tellijad.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD